Solutii de pompare moderne, eficiente si fiabile, de la fabricanti de prestigiu.

  • Adresa Şos. Andronache Nr.42, Sector 2, Bucureşti

  • Telefon 021-240.82.22, 021-240.82.23

  • e-Mail office@alphapompe.ro

ALPHA POMPE SRL livreaza pompele cu cel mai mare debit din Romania, in domeniul pisciculturii 29 Sep

ALPHA-POMPE-SRL-livreaza-pompele-cu-cel-mai-mare-debit-din-Romania-in-domeniul-pisciculturii

Bucuresti, Septembrie 2020 ALPHA POMPE livreaza doua pompe cu un debit insumat de 5.000.000 litri/ora, pentru piscicultura. Este cel mai mare debit vehiculat in Romania pentru aceasta aplicatie. Pompele vor sustine productia piscicola de sturioni in Delta Dunarii. Tipul constructiv al pompelor este FLYGT PL 7040, cu rotoare axiale.
Mai mult

170 ani de existenta Goulds Pumps 24 Aug

170-ani-de-existenta-Goulds-Pumps

2018 este un an important pentru pompele Goulds. În primăvara anului 1848, uzina de pompe Goulds și-a deschis porțile în Seneca Falls, Upstate New York și a produs prima pompă de apă, din lemn și bandă metalică. Compania a produs mai târziu o pompă din metal, în timp ce minele de aur s-au dezvoltat în California, o inovație semnificativă care a ajutat la modelarea industrializării. Sărbăm aniversarea a 170 de ani de existenţă Goulds Pumps. Goulds Pumps este una dintre cele mai vechi branduri din portofoliul ITT, firmă cu experienţă în inovaţie  de aproape două secole. Considerăm că patrimoniul nostru…
Mai mult

Lansare Flygt Concertor 17 Feb

Lansare-Flygt-Concertor

Alpha Pompe SRL, distribuitor oficial al grupului Xylem, vă prezintă primul sistem de pompare al apelor uzate cu inteligență integrată. O inovație reală, Flygt Concertor ™ este capabil să sesizeze condițiile de funcționare. Performanțele sale se adaptează în timp real și furnizează date de operare către operatorii stațiilor de pompare. Sistemul Concertor ™ a făcut posibilă integrarea noilor tehnologii într-o nouă pompă de apă uzată, submersibilă. Sistemul inteligent de pompare a apei uzate s-a născut prin integrarea unui procesor, software, electronică, senzori, electronică de putere, un motor electric sincron și rotorul cu auto-curățare, state-of-the-art in sisteme hidraulice de pompe, toate…
Mai mult

Monitor de Stare i-ALERT®2 17 Feb

Monitor-de-Stare-i-ALERT2

Monitor de stare i-ALERT2 pentru pompe sau alte utilaje dinamice Suntem încântaţi să lansăm oficial i-ALERT®2, un monitor Bluetooth Smart- care permite clienților să identifice eventualele probleme ale pompelor înainte ca acestea să dezvolte distrugeri costisitoare. Cu ajutorul acestui dispozitiv, se urmăresc nr. de ore funcţionare, vibrațiile şi temperatura şi se sincronizează datele fără fir, cu un smartphone sau tabletă prin aplicația pentru mobil i-ALERT2. Mai multe detalii se pot gasi la produsele “Goulds”
Mai mult

Noile pompe din gama e-HM 17 Feb

Noile-pompe-din-gama-e-HM

Noile pompe din gama e-HM asigura un randament superior in toate punctele de functionare, indiferent de marime. Datorita unei combinatii unice dintre o noua proiectare hidraulica si un nou motor din cea mai inalta clasa de eficienta, seria e-SV asigura costuri mici de exploatare si un randament superior. Detalii despre aceasta serie de pompe la capitolul “Produse”.
Mai mult