Solutii de pompare moderne, eficiente si fiabile, de la fabricanti de prestigiu.

  • Adresa Şos. Andronache Nr.42, Sector 2, Bucureşti

  • Telefon 021-240.82.23

  • e-Mail office@alphapompe.ro

Lansare Flygt Concertor 17 Feb

Lansare-Flygt-Concertor

Alpha Pompe SRL, distribuitor oficial al grupului Xylem, vă prezintă primul sistem de pompare al apelor uzate cu inteligență integrată. O inovație reală, Flygt Concertor ™ este capabil să sesizeze condițiile de funcționare, performanțele sale se adaptează în timp real și furnizează date de operare către operatorii stațiilor de pompare. Sistemul Concertor ™ a făcut posibilă integrarea noilor tehnologii într-o pompă de apă uzată, submersibilă. Sistemul inteligent de pompare a apei uzate s-a născut prin integrarea de procesor, software, electronica, senzori, electronica de putere, un motor electric sincron și rotorul cu auto-curățare, state-of-the-art in sisteme hidraulice de pompe, toate sub…
Mai mult

Monitor de Stare i-ALERT®2 17 Feb

Monitor-de-Stare-i-ALERT2

Monitor de stare i-ALERT2 pentru pompe sau alte utilaje dinamice Suntem încântaţi să lansăm oficial i-ALERT®2, un monitor Bluetooth Smart- care permite clienților să identifice eventualele probleme ale pompelor înainte ca acestea să dezvolte distrugeri costisitoare. Cu ajutorul acestui dispozitiv, se urmăresc nr. de ore funcţionare, vibrațiile şi temperatura şi se sincronizează datele fără fir, cu un smartphone sau tabletă prin aplicația pentru mobil i-ALERT2. Mai multe detalii se pot gasi la produsele “Goulds”
Mai mult

Noile pompe din gama e-HM 17 Feb

Noile-pompe-din-gama-e-HM

Noile pompe din gama e-HM asigura un randament superior in toate punctele de functionare, indiferent de marime. Datorita unei combinatii unice dintre o noua proiectare hidraulica si un nou motor din cea mai inalta clasa de eficienta, seria e-SV asigura costuri mici de exploatare si un randament superior. Detalii despre aceasta serie de pompe la capitolul “Produse”.
Mai mult