Solutii de pompare moderne, eficiente si fiabile, de la fabricanti de prestigiu.

DESPRE NOI


Societatea comerciala ALPHA POMPE SRL este distribuitor oficial al firmelor producătoare de pompe centrifuge  Xylem Water Solutions LOWARA ,VOGEL PUMPEN, FLYGT, ITT GOULDS PUMPS si FAGGIOLATI.  Avem ca partener şi firma americana TUTHILL PUMP GROUP pentru comercializarea pompelor cu angrenaje interioare precum şi a minipompelor cu roţi dinţate.

Firma noastră se distinge prin propunerea unor soluţii de pompare moderne, eficiente şi fiabile, de la fabricanţi de prestigiu. Acordăm atenţie oricărei cereri şi putem oferi atât pompe pentru domeniul industrial cât şi pompe comerciale pentru casă şi grădină. Putem răspunde oricăror solicitări legate de cazuri speciale de pompare deoarece ne bazăm atât pe experienţa noastră cât şi pe experienţa partenerilor noştri externi.

An de an, partenerii noştri investesc sume importante în cercetare şi dezvoltare. Rezultatul este creşterea calităţii produselor şi adoptarea unor soluţii de pionierat în domeniu. Dorim să amintim soluţii patentate care au făcut diferenţa faţă de concurenţă precum inductorul universal, camera etanşării de tip “ciclon” precum şi primul convertizor de frecvenţă montat monobloc cu motorul electric de antrenare.

Pentru a convinge clienţii de calitatea produselor comercializate s-au mărit termenele de garanţie tehnică, astfel încât se poate ajunge la unele produse până la garanţie de 5 ani.

Sperăm să avem ocazia să vă convingem de competitivitatea produselor noastre care au un raport preţ/calitate imbatabil pentru piaţa românească.

Xylem produce o gama largă de produse care se adreseaza numeroaselor stații dintr-o clădire, precum și proceselor de fabricație. S-a simtit ca este momentul potrivit pentru a aduce toate marcile într-o singură organizație, unică, cu scopul de a oferi clientilor un singur contact pentru toate aplicațiile.  De exemplu, este foarte posibil ca o pompă Lowara realizata pentru pomparea apei curate în procesul de fabricație să gasească o pompă Flygt la celălalt capăt, folosită pentru apă uzată. Mai mult, în cazul în care instalația produce o cantitate mare de apă uzată este foarte probabil ca soluția Wedeco de tratament cu ozon sau ultraviolete să fie folosită înainte de descărcare în cursul de apă.

Acum, clientul poate găsi la o singură reprezetanță, soluții pentru toate nevoile.